"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
MAAILMAST: Barcelona investeerib haridusse (0)
05. mai 2008

Barcelona kulutab järgmise nelja aasta jooksul 411 miljonit eurot haridusasutuste parandamisele.
Kümnes eri piirkonnas üle linna ehitatakse 15 uut kooli. Sealjuures 325 institutsiooni uuendatakse või laiendatakse aastaks 2011. Tegemist on suurima summaga, mis Barcelona linnavalitsus seni haridusse on pannud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.