"Tõhustusdoosi saanud inimese tõenäosus sattuda COVID-19 tõttu haiglaravile on keskmiselt 25 korda väiksem kui vaktsineerimata inimesel."

Krista Fischer, Tartu Ülikooli matemaatilise statistika professor
MAAILMAST: Dublini kanalisatsioonitorustikku uuendatakse (0)
05. mai 2008

Dublinis vahetatakse ligi 280 kilomeetrit vana kanalisatsioonitorustikku välja uue vastu. Kogu projekt läheb linnale maksma 118 miljonit eurot. Majapidamistele ja äridele teatatakse töödest 48 tundi ette. Mitmetes piirkondades on kanaliseerimistööd juba alanud. Paljud torustikud olid 100 aastat vanad. Torustike uuendustega hoitakse iga päev kokku minimaalselt 20 miljonit liitrit vett.
“Vee säästlik kasutamine on kriitilise tähtsusega, eriti kui me tahame vee ressursse jätkusuutlikult kasutada,” ütles Dublini keskkonnaminister Dick Roche. Minister Roche sõnul on vee säästlik kasutamine üks nende ministeeriumi suuri prioriteete.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.