"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
MAAILMAST: Väike küla Ungaris müüb tänava nimesid (0)
05. mai 2008

Kohalik Ivadi võim müüb tänava nimesid meetrites.
Väike küla Ungaris on välja mõelnud huvitava viisi, kuidas külale raha saada. Ostjale garanteeritakse õigus panna tänavale meelepärane nimi. Nimi kehtib kuni 300 aastat. Linnas elab 400 elanikku. Tänavad maksavad 400 eurot üks meeter. Kõige pikem tänav tooks kohalikule võimule 240 000 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.