"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
05. mai 2008

Sellel reedel, 9. mail kell 20.00 jõuab Tallinna Linnahalli lavale suurejooneline Frank Sinatra Gala, mis on esimene kontsert sarjast “Säravad tähed”. Õhtut täidavad suurmeistri tuntuimad hitid eesti lauljate esituses, laval lisaks meie armastatud artistidele ka saatesarja “Eesti otsib superstaari” tänavusi finaliste ja üllatusesinejaid.
Solistidena astuvad üles Lenna Kuurmaa, Uno Loop, Mihkel Mattisen, Tanel Padar, Mart Sander, Jassi Zahharov ja Nele-Liis Vaiksoo. Lauljaid saadab Bel Étage orkester.
Pealinna tellijate vahel loositakse välja kontserdipiletid!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.