"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Nädala okas-rosin-pähkel (0)
05. mai 2008

NÄDALA OKAS:
LÖÖK EMADE-ISADE PIHTA!

Ansipi valitsuse uus töölepinguseadus vähendab oluliselt väikelapsi kasvatavate emade-isade sotsiaalset kaitset. Näiteks kui alla kolmeaastase lapse vanem asub taas tööle ja pole enam lapsehoolduspuhkusel, siis võib talle erinevalt varasemast töölepingu üles öelda. Esimesel lasteaia-aastal on aga emmedel alatihti vaja haige lapsega kodus olla, nüüd satuvad emmed tööle naastes sisuliselt löögi alla.

NÄDALA ROSIN:
TURISTID ON TAGASI.

Tallinna turistide arv on tõusuteel, mis loodetavasti natukenegi leevendab linlaste jaoks langeva majanduse mõjusid. Eriti positiivne on see, et tänavu veebruaris külastas pealinna 26 protsenti rohkem põhjanaabreid kui aasta tagasi.

NÄDALA PÄHKEL:
LASTEAIAKOHAD JÄÄVAD UNISTUSEKS?

Eelarvet kärpiv valitsus tõmbab hooga maha ka programmi “Igale lapsele lasteaiakoht” kulusid, 150 miljonist jääb alles heal juhul kolmandik. Kes keegi usub enam, et lapsed ja iive on selle valitsuse prioriteet?

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.