"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Nõmme teel algas ehitus (0)
05. mai 2008

Seoses Nõmme tee ehitustöödega Tedre tänava ja Linnu tee ristmike vahelisel lõigul suunati 29. aprillist 8. augustini liini nr 17A autobussid mõlemal liiklussuunal ümbersõidumarsruudile.
Bussid nr 17 A sõidavad ümbersõidumarsruudil Endla tänav, Sõpruse puiestee, Linnu tee, Tondi tänav, A. H. Tammsaare tee ja Retke tee. Peatused tehakse ümbersõidumarsruudile jäävates peatustes, v.a Sõpruse puiesteel linnast väljuval suunal paiknevas Tihase peatuses, Linnu teel olevas Vilja ja A. H. Tammsaare teel kesklinna suunal Retke tee peatuses.
Nõmme tee on abilinnapea Deniss Boroditši sõnul kavas rekonstrueerida kolme aasta jooksul. “Möödunud aastal rekonstrueeriti Nõmme tee Kotka tänava ja Tedre tänava vahelisel lõigul, sel aastal Tedre tänavast Linnu teeni ja järgmisel aastal jätkatakse ehitamist lõigul Linnu teest Tammsaare teeni.”
Projekti kohaselt ehitatakse sõidutee kogu ulatuses 1+1rajalisena, rajatakse kõnni- ja kergliiklusteed, uuendatakse tänavavalgustus, olulisematele ristmikele paigaldatakse foorid, pannakse uued vee-, kanalisatsiooni- ja drenaažitorustikud, sidekanalisatsioon ja elektrivõrk.
Rekonstrueerimistöid Nõmme teel Tedre tänava ja Linnu tee vahelisel lõigul teeb Tallinna Teede AS. Tööde maksumus lõigus Tedre tänavat Linnu teeni on 37 980 210 krooni. Nõmme tee projekteeris AS K-Projekt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.