"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Voldik õpetab õigesti oksi lõikama (0)
05. mai 2008

Tallinna Keskkonnaamet andis välja voldiku “Mida peaks Tallinna kinnistuomanik teadma puuokste lõikamisest”, kuhu on kogutud praktilised nõuanded ning vajalikud infotelefonid.
“Kahjuks leidub veel linnakodanikke, kes on valmis oma krundi puid hooldamise sildi all sandistama, ja saemehi, kes neid soove täidavad,” ütles abilinnapea Deniss Boroditš. “Tallinnas on kehtestatud “Puu raie- ja hoolduslõikusloa andmise tingimused ja kord”, millele vastavalt tuleb maaomanikul kõigepealt taotleda keskkonnaametist hoolduslõikuse luba,” tutvustas Boroditš linna korda. “Ilmunud voldik toob ühtlasi ära oksalõikuse põhitõed ning annab soovitusi elukutseliste puuhooldajate kasutamiseks.”
Vastses infovoldikus on ära toodud ka linnaosade haljastusspetsialistide ning raie- ja hoolduslõikuse vormistamise infotelefonid.
Voldiku tiraaž on 3000 eksemplari ning need on kättesaadavad linnavalitsuse infosaalis (Vabaduse väljak 7) ja linnaosavalitsustes.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.