"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
MAAILMAST: Puude turvalisuse kontroll (0)
12. mai 2008

Oxfordi linnavõimud sõlmisid erafirmaga leppe, et kontrollida 32 000 puu olukorda üle linna. Koostatakse andmebaas nendest puudest, mis vajavad langetamist või lõikust.
Firma Bartlett Tree Care on juba identifitseerinud 50 puud, mis vajavad langetamist kuu aja jooksul. Linnavõimude keskkonna-teema eestkostja Caroline van Zyl ütles, et puude langetamist kaalutakse ainult juhtudel, kui tõesti muud üle ei jää.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.