"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Meediapeegel (0)
12. mai 2008

SILMAKLAPPIDEGA PABERIMÄÄRIJAD?
Peale väherahvastatud pikettide /-/ oli laupäeval ka üks kaalukam sündmus, Tallinna linnavalitsuse korraldatud “Kodurahu foorum”. On tähelepanuväärne, et mitmed suured Eesti meediakanalid ignoreerisid seda ettevõtmist. Foorumi kava ja esindusliku esinejaskonna järgi otsustades oli tegemist tõsiseltvõetava katsega analüüsida aprillisündmusi. /-/ See oleks väärinud kajastust ka AKs eestikeelses põhisaates ning samuti sobiks näiteks Postimehe või Eesti Päevalehe profiiliga. Aga ka nendes väljaannetes ei leidnud sellest üritusest sisulist teavet. Oleks igati asjakohane ja vastutustundlik uudiskanalitel rääkida sellest, mis aitab õhusolevaid poliitilisi pingeid maandada.

Tarmu Tammerk, Postimees 2. mai 2008

* * * * *
ETTEVÕTJAD VALITSUSE VASTU?
Eesti majanduspoliitika põhialused on olnud vabadus, avatus ja tasakaalustatud riigieelarve. Praegu oleme rahvuskonservatiivne, ida poole suletud tupikriik defitsiitse riigieelarvega – see toob eelarvetulude vähenemist umbes 10 miljardit krooni aastas. /-/ Andrus Ansipit ei päästa vastutusest majanduslanguse eest see, et ta pronkssõduri maha võttis, ega ka see, et ta ainukese Eesti peaministrina on pronkssõdurile pärja viinud.

Tiit Vähi, Ärileht

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.