"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Motorshow’ auhinnavõitjad (0)
12. mai 2008

23.–27. toimunud Motorshow’l viktoriiniküsimustele õigesti vastanute vahel loositi välja hulk auhindu, mille saab kätte transpordiametist: Vabaduse väljak 10, VIII korrus, tel 640 4618.
Võitjad olid seekord: Andre, Marko Mäetalu, Mariana Liiv, Sigrit Reede, Tiina-Mariina Randpere, Kaie Kubri, Artur Rohtla, Karl Ivory Pappel, Hans Üürike, Mihhail Plotnikov, Mihkel Kiviberg, Kristjan Sulbi, Mati Liinamäe, Janno Johanson, Jaanus Koovit, Indrek Ustav, Tanel Turba, Jaano Ester, Andres Koldre, Jüri Linder, Raivo Päivalill, Argo Pandis, Aivar Kaljusaar, Lilia Petšnikova, Jaan Talving, Merike Vask, Robert Kask, Helle Toomla, Kate Piir, Raul Lilleväli, Liis Kala, Piret Paomees, Agve Nuiamäe, Pille Kaljuvee, Triinu Kann, Kristi Sirak, Merili, Jelena Skvortsova, Gaidi Järs, Carmen, Ulvi Sinimäe, Helica Kivi, Enrico Siniloo, Liisi Rohtung, Kusti Nõlvak, Lauri Kivi, Leonid, Signe Leppik, Jüri Joller, Meelis Münt, Pääsu Leesment, Galina Voronina, Maili Õispuu, Maarja Nõmmets, Mati Tomson, Kaidi Heinväli, Kaile Kruuse, Vallo, Kairi Jürme, Raul Sipria, Margus Pihlak, Kristjan Erich, Olesja, Martin Hein, Peeter, Andres Reisenbuk, Margus Väälmann, Aldo, Vello Paas, Sindia Rändla, Jüri Paltser, Oksana Voronina, Aavo Orav, Kaupo Nõlvak, Valmar Vaska, Eric Reppo, Andrei, Janek Nõgu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.