"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
12. mai 2008

Sellel neljapäeval, 15. mail toimub Tallinna päev, millega tähistatakse aastal 1248 saadud Lübecki linnaõigust ehk Tallinna vastuvõtmist Euroopa linnade liitu.
Tallinna päev avatakse kell 12 Raekoja platsil, kus avasõnad ütleb linnapea Edgar Savisaar ja kõneleb kunstiajaloolane Jüri Kuuskemaa. Pidulikule avamisele järgneb “Tallinna oratoorium”, mille muusikalise kujunduse on teinud Rein Rannap. Kell 12.30 saab kuulata ka kontserti “Tallinna Pop/Jazz juubeldab – Naissoo, Oit, Ojakäär, Kikerpuu”.
Õhtul kell 18 esinevad telesaate “Laululahing” tublimad koorid, kell 20 algab kontsertetendus “Avalik saladus” Tallinna linnalegendidest, lavastajaks Hardi Volmer. Esinevad ka Lenna Kuurmaa, Nele-Liis Vaiksoo, Ivo Linna, Priit Volmer, Kristjan Kasearu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.