"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Osale noorte suurte tegude konkursil (0)
12. mai 2008

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet kuulutab välja noorte ja noorsootöö tegijate auhinnalise konkursi, et tunnustada neist aktiivsemaid.
Seega, kui tead pealinnas mõnda põnevat, atraktiivset, uudset noortealgatust ja noorte omaosalust toetavat tegevust, siis pane see ettevõtmine kirja ja saada spordi- ja noorsooametisse koos põhjendusega, miks see nii eriline on.
Konkursil leiavad tunnustust kõige enam silma paistnud Tallinna tublid noored kategoorias “Tallinna noorte suured teod” ja enim Tallinna noori toetanud inimesed, asutused ja organisatsioonid kategoorias “Suured teod Tallinna noortele”.
Ettepanekus peab kirjas olema, millises kategoorias nominent esitatakse, lisada ka suure teo kirjeldus koos argumenteeritud hinnanguga. Ka tuleb üles märkida tunnustust väärivate organisatsioonide või inimeste kontaktandmed ning esitaja nimi ja kontaktandmed.
Nominente saab tunnustusauhindadele esitada kuni 15. novembrini 2008 postiaadressil Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Vabaduse väljak 10b, 10146 Tallinn või elektronposti teel aadressile sportnoorsoo@tallinnlv.ee.
Aasta säravaid noori ja noorsootöötajaid autasustatakse detsembri alguses pidulikul vastuvõtul Tallinna raekojas.
Mullu anti tunnustusauhindade mõlemas kategoorias välja üks peaauhind ja äramärkimist leidis kaks tublimat. Kategoorias “Suured teod Tallinna noortele” võitis peaauhinna MTÜ Ühing Alkoholivaba Eesti, mis 2007. aasta maikuus avas Tallinnas riigi esimese alkoholivaba noortekohviku.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.