"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Sõidukite teisalduste rekordarv (0)
12. mai 2008

Kui eelmise aasta aprillis teisaldati linnas 587 valesti pargitud sõidukit, siis möödunud kuul oli see number juba ligi kaks korda suurem.
Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli tänab kõiki linnakodanikke, kes on võtnud vaevaks valestiparkijaid pildistada ja sellest munitsipaalpolitseile teatanud. “Koostöös aktiivsete linnaelanikega on meie võitlus valestiparkijatega veelgi efektiivsem, seda näitab ka teisaldatud sõidukite arv – ühes kuus pole see kunagi varem niivõrd suur olnud.”
Möödunud aasta aprillis teisaldati 587 valesti pargitud sõidukit, eelmisel kuul teisaldati neid aga juba 1075.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.