"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Tallinna õpilased olid olümpiaadidel edukad (0)
12. mai 2008

Käesoleval õppeaastal toimusid üleriigilised olümpiaadid 22 õppeaines, kus Tallinna esindas 346 õpilast. Pealinna koolivoorudes osales 7536 õpilast, ülelinnalistele võistlustele pääses neist ligi 2000 õpilast.
Tunnustuse pälvisid Tallinna Reaalkooli 9. klassi õpilane Andres Laan ja 11. klassi õpilane Taavi Oungas ning Tallinna Inglise Kolledži 9. klassi õpilane Kadi-Liis Saar. Enamik olümpiaade on neljaetapilised, koosnedes kooli-, maakonna/linna-, üleriigilisest ja rahvusvahelisest voorust.
Tallinna koolide õpilased on viimastel aastatel olnud esindatud kõikidel rahvusvahelistel olümpiaadidel ja saavutanud häid ja väga häid tulemusi.
Käesoleval õppeaastal osalevad Eesti õpilased kümnel rahvusvahelisel olümpiaadil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.