"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Tasuta koolitus paremate teenindajate nimel (0)
12. mai 2008

Tallinna Ettevõtlusamet korraldab koostöös Summit OÜga laupäeval, 17. mail Reval Hotel Olümpia konverentsikeskuses kella 11–15 seminari, mis keskendub pealinna toitlustus- ja majutusettevõtete hooajalise tööjõu teeninduskvaliteedi parandamisele.
“Iga koht, mida me külastame, jääb meelde eelkõige elamuse kaudu, olgu see siis hea või ebameeldiv,” märkis Tallinna Ettevõtlusameti juhataja Kairi Teniste. “Meie soov on, et Tallinn tekitaks nii linlastes kui ka külalistes meeldivaid emotsioone. Sama soov on kindlasti ka teenindussektori ettevõtetel,” lisas ta.
Suviti töötab tema sõnul teeninduses palju inimesi, kes ei ole spetsiaal­setel teeninduskoolitustel osalenud, seepärast soovibki ettevõtlusamet pakkuda võimalust end täiendada ja saada kasulikke näpunäiteid, mis kergendavad tööd teenindussektoris.
Seminarile on oodatud kooliõpilased, teeninduskoolide õpilased, üliõpilased ja kõik huvilised, kes plaanivad suvehooajal siduda oma elu tööga teenindussektoris.
Seminaril esinevad oma ala tõelised asjatundjad: Maru Konsultatsioonide tegevjuht Mati Ruul, CV-Online’i turundusjuht Tiina Saar, kiirlugemiskooli mälutreener Tauri Tallermaa.
Seminar on osalejatele tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.