"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Juunini ­Birgitta ­festival odavam (0)
19. mai 2008

Tuntud muusikaürituse Birgitta Festivali piletid on mai lõpuni soodsamad, makstes 200–400 krooni. Esimesest juunist maksab pilet 300–470 krooni, kohapealt ostes 400–550 krooni.
Esmakordselt on võimalik hankida 1500kroonine VIP-pääse, mis sisaldab istekohta VIP-sektoris koos väikese kingitusega, kolmekäigulist õhtusööki enne etendust ja romantilist öist jahisõitu Tallinna lahel pärast etendust.VIP-pääsmete müük on piiratud ning see lõpetatakse nädal enne etenduste algust.
Jahisõitu ja õhtusööki terrassil on võimalik tellida ka eraldi.
Sellel aastal on festivali kavas traditsiooniline ooper ning Suure Teatri ja Metropolitani laulja Jelena Zelenskaja – Donizetti “Maria Stuart”. Lisaks uudne humoristlik etendus “Kino & komöödia” muusik Gidon Kremeri elust, etendus “A Big Nightmare / Fall and Rise of One Musician”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.