"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Kuninganna Beatrixile avaldas sügavat muljet ­uuenenud Rotermanni kvartal (0)
19. mai 2008

Tallinna väisanud Hollandi kuninganna Tema Majesteet Beatrix osales Eesti Arhitektuurimuuseumis linna arengu teemalisel esitlusel, kus kuningannale tutvustati Tallinna linnaplaneerimise põhimõtteid ja Tallinna arengut.
Abilinnapea Taavi Aasa sõnul tundis kuninganna elavat ja asjatundlikku huvi nii linna uute ja arenevate piirkondade kui ka iidsete ja kultuuripärandit kandvate mälestiste säilitamise ja renoveerimise vastu.
Kuningannale avaldas muljet vanalinna kõrvale kerkinud Rotermanni kvartal, kus uus ja moodne arhitektuur on kõrvuti endiste, kaitsealuste tehasehoonetega. Linna peaarhitekt Endrik Mänd tutvustas kuningannale linna suuremaid teemaplaneeringuid ning rääkis planeerimisalaste probleemide lahendustest ja perspektiividest.
Kuninganna külastas ka Kumu Kunstimuuseumi ja Tallinna Tehnoloogiaparki Tehnopol.
Hollandi kuninganna Beatrix viibis Eestis riigivisiidil 14.–16. maini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.