"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Löökaugud magistraalteedel kaotatud (0)
19. mai 2008

Tallinnas on 15. mai seisuga remonditud freesimis- ja asfalteerimismeetodil ligikaudu 24 866 m² asfaltkatet, immutusmeetodil on parandatud üle 9500 m² löökauke ja väiksemaid pragusid ning greideritega on tasandatud 81 285 m² teepeenraid ja kruusakattega teid.
Soodne ilm laskis alustada teekatete hooldusremonttöid suviste asfaltbetoonsegudega aprillikuu esimesel nädalal. Kuna öised temperatuurid ei võimaldanud asfalteerimistöid teha ööpäev läbi, realiseeriti suurem osa mahukast tööprogrammist päevasel ajal. Linna põhieesmärk on võimalikult paljudel tänavatel teha remonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil, mis tagavad parima kvaliteedi. Nimetatud meetodil on remonditud järgmised tänavad: Paldiski maantee, Õismäe tee, Peterburi tee, Kose tee, Võidujooksu tänav, Kärberi tänav, M. Härma tänav, Tammsaare tee, Paldiski maantee, Hooldekodu tee, Kalmistu tee, Tähetorni tänav, Ranna tee, Paljassaare tee, Raudtee tänav, Suur-Rannavärava tänav, Estonia puiestee, Kaarli puiestee, Endla tänav, Pärnu maantee, Läänemere tee, Kadaka puiestee Mustamäe-poolne osa, Randvere tee, Põhja puiestee, Haabersti ring, Vilmsi tänav, Ristiku tänav.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.