"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
MAAILMAST: Madridi vanuritele õpetatakse taaskasutust (0)
19. mai 2008

Madridi vanuritele korraldatakse kahetunnine kursus prügi taaskasutamisest. Tegemist on Hispaania jätkusuutliku arengu ühe osaga. Üleskutse on tituleeritud kui “Ei ole vanuselist piiri taaskasutamisel”. Projekt saab teoks järgmise 12 kuu jooksul 81 Madridi linnaosas. Vanematele inimestele jagatakse informatsiooni, kuidas energiat säästa ja asju taaskasutada. Hetkel toodab Madrid “rohelist energiat” tehnoloogiapargis Valdemingómezis, mis toodab 6% kogu linna energiavajadusest. Hispaania pealinnas Madridis tekib päevas 4600 tonni prügi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.