"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
MAAILMAST: Oxfordi kodu¬tud saavad 45miljonilise rahasüsti (0)
19. mai 2008

Riik andis projekti “Places for Change” raames Oxfordi linnale 45,5 miljonit krooni, mida kasutatakse enamjaolt kodutute probleemide lahendamiseks. Suur osa rahast läheb maja renoveerimiseks, kus pakutakse erinevaid koolitusi ja tööseminare ning propageeritakse tervislikke eluviise. Samuti toetatakse projekte, mis aitavad kodutud taas tööturule, ja renoveeritakse mitmed kodutute varjupaigad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.