"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
MAAILMAST: Oxfordi kodu¬tud saavad 45miljonilise rahasüsti (0)
19. mai 2008

Riik andis projekti “Places for Change” raames Oxfordi linnale 45,5 miljonit krooni, mida kasutatakse enamjaolt kodutute probleemide lahendamiseks. Suur osa rahast läheb maja renoveerimiseks, kus pakutakse erinevaid koolitusi ja tööseminare ning propageeritakse tervislikke eluviise. Samuti toetatakse projekte, mis aitavad kodutud taas tööturule, ja renoveeritakse mitmed kodutute varjupaigad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.