"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
19. mai 2008

Sellel reedel, 23. mail kell 19.00 saab Rahvusooper Estonia laval näha klassikalise balleti kullafondi ühte tippteost “Luikede järv”, mis on paljude maade balletilavade kõige populaarsem ballett ja hoiab kindlat kohta peaaegu kõigi muusikateatrite repertuaaris. Peaosades: prints Siegfried – Vladimir Arhangelski, Linnar Looris, Sergei Upkin;
Odette/Ottilie – Marina Chirkova, Kaie Kõrb, Olga Rjabikova, Luana Georg; von Rothbart – Sergei Fedossejev, Anatoli Arhangelski.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.