"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Noorteadlased said 20 000 krooni stipendiumi (0)
19. mai 2008

Eelmisel nädalal said Tallinna Tehnikaülikooli üliõpilased Poska majas Tallinna päeva puhul kätte stipendiumid, mille andsid üle linnavolikogu esimees Toomas Vitsut koos abilinnapea Kaia Jäppineniga.
Jaan Poska nimelise 20 000 krooni suuruse stipendiumi pälvisid Tallinna Tehnikaülikooli kümme üliõpilast, kes on läbinud esimese õppeaasta.
Tänavused stipendiaadid on Ivar Annus ja Tanel Friedenthal ehitusteaduskonnast, Aire Västrik energeetikateaduskonnast, Külliki Tafel humanitaarteaduskonnast, Deniss Klauson ja Elina Portjanskaja keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskonnast, Aleksandr Michelson majandusteaduskonnast, Artur Jõgi ja Kairit Zovo matemaatika-loodusteaduskonnast ning Eha Kulper mehaanikateaduskonnast.
Tallinna Ülikooli tudengitele omistatava, samuti 20 000 krooni suuruse Tallinna linna stipendiumi pälvisid kaheksa üliõpilast. Need on magistrant Elge Aas bioloogia erialalt, lingvistika doktorant Annika Hussar, geoökoloogia magistrant Krista Jüriado, sotsiaalpedagoogika ja lastekaitse eriala magistrant Anne-Liis Kaldoja.
Samuti said Tallinna linna stipendiumi haridusjuhtimise magistrant Kadri Kiigema, politoloogia magistrant Anastassia Sokolova, geoökoloogia doktorant Rando Tuvikene ja kultuuriteooria magistrant Tauri Tuvikene.
Poska-nimeline stipendium asutati 9. märtsil 2001 Tallinna linnapea ja Tallinna Tehnikaülikooli rektori ühiskokkuleppega ning traditsiooniliselt antakse see pidulikult üle Tallinna päeval 15. mail.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.