"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Ööraamatukogu taas avatud (0)
19. mai 2008

Tallinna Ülikooli Akadeemilise Raamatukogu ööraamatukogu on avatud 19.–23. maini iga päev kella 23ni.
19. mail algab Tallinna Ülikoolis auditoorse õppetöö viimane nädal, seejärel kevadsemestri eksamisessioon. Seetõttu on teadusraamatukogu lugemissaalid, teeninduskeskus, arvutisaal ja infopunkt 19.–23. maini avatud tavapärasest kolm tundi kauem. Oodatud on kõik Tallinna Ülikooli ja teiste kõrgkoolide tudengid ning raamatukogu lugejad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.