"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Ööraamatukogu taas avatud (0)
19. mai 2008

Tallinna Ülikooli Akadeemilise Raamatukogu ööraamatukogu on avatud 19.–23. maini iga päev kella 23ni.
19. mail algab Tallinna Ülikoolis auditoorse õppetöö viimane nädal, seejärel kevadsemestri eksamisessioon. Seetõttu on teadusraamatukogu lugemissaalid, teeninduskeskus, arvutisaal ja infopunkt 19.–23. maini avatud tavapärasest kolm tundi kauem. Oodatud on kõik Tallinna Ülikooli ja teiste kõrgkoolide tudengid ning raamatukogu lugejad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.