"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Pauliina Pohjolainen ja Kadri Voorand (0)
19. mai 2008

Ansambel: Noora Pasanen, Peedu Kass, Dmitri Nikolajevski
Pauliina Poholainen ja Kadri Voorand on mõlemad noored andekad muusikud, kes kirjutavad ja arranžeerivad originaalloomingut. Nõmme Jazzi kontserdil esitavad noored just omaloomingut.
Pauliina Pohjolainen on lõpetanud Taani Esbjergi Muusikaakadeemia saksofoni erialal. Muu loomingulise tegevuse hulgas kirjutab ka seadeid bigbandile. Omaloomingut mängib Pauliina Pohjolaineni kvintetiga. Nõmme Jazzi auhindadena esines Pauliina Pori Jazzi ning Turku Jazzi festivalidel, kus tema esinemised pälvisid palju kiidusõnu.
Kadri Voorand on Eestis mõne aastaga kogunud tuntust ning hulga fänne. Tema eristuv hääletämber ning improvisatsiooniline ja tehniliselt äärmiselt nõudlik esituslaad pakuvad alati huvitavat kuulamiselamust. Enamik Kadri lugusid on eesti keeles ning seega on ka publikul kergem hoomata lugude sisulist poolt. Lisaks on Kadri saanud hulgaliselt preemiaid mitmetel laulu- ning loomingukonkurssidel, sealhulgas kahel korral Nõmme Jazzi konkursil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.