"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tasuta kontsert eakate lauludest (0)
19. mai 2008

Eesti Gerontoloogia ja Geriaatria Assotsiatsiooni, ETV saate “Prillitoos” ja Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse eakatele pühendatud laulukonkursile laekunud 35 laulu seast valis žürii auhinnasaajateks Lea Kanguri, Väino Ratassepa ja Peeter Thomsoni võistluslaulud.
Konkursi lõppkontsert toimub 23. mail kell 13 Tallinnas Eesti Metodisti kirikus (Narva mnt 51), kus lisaks võidulauludele tuleb žürii valikul esitamisele veel 10 paremat laulu. Kontser on tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.