"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Tondi kasarmute alale kavandatakse tennisekeskust (0)
19. mai 2008

Tallinna linnavalitsus kavatseb võtta homsel istungil vastu detailplaneeringu, mis näeb ette võimaluse rajada Tondile endise sõjaväelinnaku alale seitsme väljakuga tennisehall.
“Lisaks tennisehalli rajamisele näeb detailplaneering ette Tondi 55b krundil asuva kahekorruselise arhitektuurimälestise – Tondi sõjaväelinnaku endise klubihoone – rekonstrueerimise ja ka üldkasutatava pargiala väljaarendamise,” ütles abilinnapea Taavi Aas.
Tondi 55a, 55b ja Seebi 36a kruntide detailplaneeringu koostas aktsiaselts EA Reng. Planeeritava maa-ala suurus on 4,1 ha. Tennisehalli rajab alale linnaga sõlmitud hoonestusõiguse alusel Audentes Halduse OÜ.
Pärast vastuvõtmist korraldavad Tallinna Linnaplaneerimise Amet ning Kristiine linnaosa valitsus detailplaneeringu avaliku väljapaneku.
Tallinna linnavalitsus algatas sellele alale detailplaneeringu koostamise mullu 22. augustil Audentes Halduse OÜ taotluse alusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.