"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Uudised 100 aasta tagant: Hobused ummikus (0)
19. mai 2008

Et ummikud juba ka sada aastat tagasi tallinlastele peavalu valmistasid, saab lugeda 1907. aasta 23. mai Uuest Virulasest.

Et ummikud juba ka sada aastat tagasi tallinlastele peavalu valmistasid, saab lugeda 1907. aasta 23. mai Uuest Virulasest.
“Nunne uulits on raudtee tõttu üks linna käidavamatest uulitsatest. Rongide mineku- ja tuleku-ajal on seal vahest sõitjaid ja käijaid nii palju, et liikumisi Laia uulitsa ja Pikajala otsa vahel kipub ummistama. Nüüd on aga, nagu selle kiuste, nimetatud paigal mõlemal pool, kahe maja kohal korraga veel tee takistajad lauad kõnniteele ette pandud, et teine kord otse tahtmata oled sunnitud hobuste jalgade ette astuma. Tee takistajad pannakse harilikult ette, kui majade ehitus või parandamine käsil on. Seda aga ei ole kummagi maja juures märgata, ehk küll tee takistajad ju mõnda nädalat väljas on.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.