"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Vanalinna kohvikud laienevad (0)
19. mai 2008

Sel suvel laienevad enam kui 80 vanalinna kohviku kauplemisvõimalused.
Kesklinna vanem Marek Jürgenson rääkis, et aasta-aastalt on välikohvikute sisustus, väljanägemine ning ilmastikukindlus paranenud. Üha enam otsitakse ka originaalseid kujundusvariante.

“Just omanäolisus on selle aasta trend,” selgitas Jürgenson. Aastaid on kõige omanäolisemaks ja parima haljastusega väliterrassiks tema sõnul peetud Olde Hansat, kuid viimasel ajal on suuna omapärasusele võtnud ka teised kohvikupidajad. Tänavakaubandusest laekub linnakassasse igal aastal rohkem kui 7 miljonit krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.