"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Algas tervisekoalitsiooni loomine (0)
26. mai 2008

 Hiljuti linnavolikogus vastu võetud Tallinna rahvastiku tervise arengukava aastateks 2008–2015 näeb ette tervisekoalitsiooni loomise, kuhu kuuluksid linnavolikogu liikmed, linnaosade ja ametite juhid, ülikoolide ja MTÜde esindajad.
“Tervisekoalitsiooni ülesanne on koordineerida arengukava elluviimist eri sektorites ning kõrgkoolidel on siin oluline roll,” ütles abilinnapea Merike Martinson. “Kohtumisel Tallinna ülikooli rektoraadis saime kinnituse senise hea koostöö jätkamiseks.”
Senine koostöö linna ja ülikooli vahel on hõlmanud eelkõige sotsiaalvaldkonda. Tudengid on olnud linna sotsiaalasutustes praktikal ning leidnud sealt ka oma esimesed töökohad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.