"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Kanaliseerimistööd käivad praegu 22 objektil (0)
26. mai 2008

Tallinna Kommunaalameti teatel on praegu töös 22 veevarustuse- ja kanalisatsiooniobjekti, millele möödunud nädalal lisandus veel seitse objekti Nõmmel. Kommunaalamet vabandab ajutiste ebamugavuste pärast.
Algasid tööd Puhma, Ilo, Harku, Õhtu, Tammiku, Tammepärja ja Raudtee tänavatel.
Töös on veel kanalisatsiooni rajamine objektidel Palli, Kirde, Kurni põik, Õie põik/Vabaduse pst 54, Hiiu–Suurtüki, Tallinna, Vääna, Kaasiku, Õitse, Vana-Pärnu maantee, Vilu, Jahe, Keeru, Põõsa, Köömne, Rõika, Kätki, Auli–Käo, Räägu, Lõokese, Lepatriinu.
Sõpruse pst ja Siili ristmiku piirkonnas rajatakse uut kollektorit.
Tallinna eesmärgiks on kogu linna kanaliseerimine aastaks 2011.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.