"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Kes on mõjukaimad inimesed Tallinna ajaloos? (0)
26. mai 2008

Tallinn Linnavolikogu esimees Toomas Vitsut kutsub kaaslinlasi ühiselt välja selgitama, kes on olulisemad isikud linna ajaloos.

Veebilehel www.tallinn.ee olev nimestik kümnest Tallinna ajaloo tähtsamast mõjutajast ei ole Vitsuti sõnul lõplik, vaid peaks kujunema linlaste ühise ettevõtmisena. “Oleks väga tore, kui meie lugejad täiendaksid nii nominentide nimekirja kui ka nende kohta esitatud andmestikku,” märkis ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.