"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Koplis tuleb ekstreempäev (0)
26. mai 2008

Reedel, 30. mail algusega kell 14 toimuvad Kopli noortekeskuse ekstreemväljakul (Kopli 98) ekstreemspordi võistlused.
Osalema on oodatud kõik 14–22aastased huvilised. Nõutav on ka eelregistreerimine, sest kohtade arv on piiratud. Registreerida saab Kopli noortekeskuses. Kolmele parimale on välja pandud auhinnad. Üritus on kõigile tasuta.
Lisainfo telefonil 653 1447.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.