"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
MAAILMAST: Brüsselile 375 miljonit eurot iluraviks (0)
26. mai 2008

Keskvalitsus annab järgmise kolme aasta jooksul Belgia pealinnale 375 miljonit eurot. Raha investeeritakse ka ühistransporti, näiteks trammidesse ja metroosse. Saadud finantseeringutega ehitatakse ka vabaõhubassein, renoveeritakse Kuninglik Muusikakool ja kunstimuuseum Nouveau gem Musée Horta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.