"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
MAAILMAST: Dublini vanuritele tehakse IT-kursused (0)
26. mai 2008

Dublin teeb koostööd Iirimaa vanurite liikumisega, kes on ette valmistanud IT-projekti neile eakatele, kes elavad hooldekodudes. Viimastele õpetatakse arvutialaseid teadmisi. Projektist võtab osa kuus hooldekodu, järjekorras on veel üheksa Dublini hooldekodu.
Kursused on tasuta ja kestavad järjest kümme nädalat. Õpitakse algteadmisi Wordist, e-posti ja interneti kasutamist. Projekt on suunatud 55aastastele ja vanematele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.