"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Maire Eliste Laulustuudio: CD “Sünnipäevaswing” esitluskontsert (0)
26. mai 2008

1. juunil kell 18.00 kõlavad kontserdil Kumu Kunstimuuseumis armastatud helilooja Toomas Volli laulud. Kaunid meloodiad ja vahvad tekstid on ajast aega võlunud paljusid lauluõpetajaid. Nii võib erinevatel laulukonkurssidel kuulda ikka ja jälle tema laule paljude noorte solistide esituses.
Maire Eliste Laulustuudiol on valminud kingitusena ammusele sõbrale heliplaat “Sünnipäevaswing”. Tähtesinejaiks Raimondo Laikre ja Elizabeth Paavel. Lisaks rohkem või vähem tuttavatele Volli viisidele on heliplaadil kaks täiesti uut laulu. CD on varustatud ka fonogrammidega.
Kuni 3a lapsele on sissepääs kontserdile tasuta, juhul kui istub saatja süles.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.