"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Nädala kultuurisündmus (0)
26. mai 2008

Täna, 26. mail kell 19.00 toimub Estonia kontserdisaalis kevadkontsert “Feelin’ Good”, kus astuvad üles Tallinna Reaalkooli orkester Reaalmažoor ja sõbrad. Esinevad Nele-Liis Vaiksoo, Mikk Saar, Lauri Liiv, Sepo Seeman, Meribel Müürsepp ja Kelli Uustani. Teil avaneb võimalus kohtuda Estonia kontserdilaval paladega maailma parimatest muusikalidest, nagu näiteks “Hüljatud”, “Oliver”, “Ooperifantoom”, “Miss Saigon”, ning Eesti ja Euroopa tuntumate poplugudega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.