"Tõhustusdoosi saanud inimese tõenäosus sattuda COVID-19 tõttu haiglaravile on keskmiselt 25 korda väiksem kui vaktsineerimata inimesel."

Krista Fischer, Tartu Ülikooli matemaatilise statistika professor
NÄDALA OKAS-ROSIN-RÄHKEL (0)
26. mai 2008

NÄDALA OKAS:
Kes on süüdi?

Kõige suurem süüdlane riigi majandust tabanud probleemides on valitsuse väär majanduspoliitika – nii leidis 24% inimestest, kes vastasid rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud ja TNS Emori poolt tehtud küsitlusele.

NÄDALA ROSIN:
Positiivne, ent realistlik.

Tallinn saatis volikogusse positiivse lisaeelarve, millega said lisaraha Vabaduse väljaku renoveerimine, õpetajad, sporditegevus, kanaliseerimine ja palju muud.

NÄDALA PÄHKEL:
Varimajandus taas tõusmas?

Eestimaalased kulutasid eelmisel aastal 7% oma väljaminekutest kaupadele ja teenustele, mida ostsid teadlikult mitteametlikult ehk varimajanduse kaudu. Mitteametlikult maksti mullu enim eelkõige ehitus- ja remonditööde eest, järgnesid õmblusteenused ja elamispinna rentimine, maksuvabalt osteti ka palju arvutikaupa ja küttepuid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.