"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Tänavapesu jätkub ka suvel (0)
26. mai 2008

Tänavu pöörab linn erilist tähelepanu tänavate pesemisele, mis jätkub ka suveperioodil ning milleks on ette nähtud kolm miljonit krooni.
“Suvel pestakse magistraaltänavaid tänavate ning õhu värskendamiseks, samuti on tänavapesul kuumadel suvepäevadel asfaltkatet jahutav toime,” ütles abilinnapea Deniss Boroditš. “Oluline on ka see, et palavate ilmadega vähendab kastmine katete kuumenemisest tingitud ebastabiilsust.”
Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sule sõnul pestakse tänavaid mehhaniseeritud survepesu meetodil ja suvel ka lihtsalt kastes. “Survepesu tehakse laiematel tänavatel, kus teekatte profiilid seda võimaldavad ning olemas on äärekivid ja sademevee kanalisatsioon,” selgitas Sulg.
Ilma äärekivita maantee tüüpi tänavaid võib tema kinnitusel ainult kasta, kuna survepesu toob mulla ja liiva teepervedelt puhastatud tänavatele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.