"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Uudised 100 aasta tagant: Lagunenud pingid promenaadil (0)
26. mai 2008

Tallinna kommunaalamet paigaldas käesoleval kuul üle linna 200 uut pinki. Sada aastat tagasi häirisid linlasi aga lagunenud pingid tolleaegsel rannapromenaadil.
Meie linna promenadil on mõned pingid vanaduse väel juba viletsaks jäänud, üht ja teist viisi vigased. Sadama uulitsa ja Simuna uulitsa otsa vahel on kaks pinki koguni otsas. Ainult neli pingi-jalatompu, rohkesti mädanenud, tunnistavad veel, et seal kord pingid on olnud. Meile tõendatakse, juba minevasest suist saadik anda need jalatombud seal seda tunnistust. Tarvis oleks, et asjakohaline valitsus neid tähele paneks ja äraiganenud pinkide asemele uued muretseks. Jalatombud endiste pinkide asemel on ju ka inetud ja käijatele tüliks,” loeme 1907. aasta 26. mai Uuest Wirulasest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.