"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Uus lasteaed sai nurgakivi (0)
26. mai 2008

Möödunud nädalal pandi nurgakivi Nõmmele rajatavale Kasekese lasteaiale (Kaskede pst 22). Tööde käigus ehitatakse praegune hoone täielikult ümber ning kohti tuleb kokku 120 lapsele. Maja peaks valmima aasta lõpuks.
Aprillis pandi nurgakivi Pirital Padriku teele kerkivale uuele lasteaiale, kuhu tuleb samuti 120 uut lasteaiakohta.
Käesoleval aastal luuakse Tallinnas ligi 500 uut lasteaiakohta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.