"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
VAATA TALLINNA TELE­SAATEID (0)
26. mai 2008

Telekanalil Kalev Sport igal nädalal. Juba sel neljapäeval kell 21.30 on kavas saade “TeleTallinn”, kus linnakodanikel on võimalus linnapeale (pildil) küsimusi esitada. “TeleTallinna” näeb iga kuu viimasel neljapäeval, järgmine saade on eetris 27. juunil samal kellaajal. Spordisaadet “Tallinn liigub” saab vaadata 27. mail kell 20.45 ja 10. juunil kell 20.35. “Kultuurilinn Tallinn” läheb eetrisse 3. ja 17. juunil kell 20.35.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.