"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
18 isepuhastuvat välitualetti (0)
02. juuni 2008

Nunne tänava ja Toompuiestee nurgale Toomparki paigaldati möödunud nädalal uuel tehnoloogial töötav välitualett, mis on Baltikumis esimene omataoline. Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on see samm edasi, muutmaks linna euroopalikumaks. “Mugavus ja puhtus on kindlasti märksõnadeks, mis enamikule turistidest ja linlastest korda lähevad,” ütles Mutli.

Tema sõnul on väga oluline, et uue välitualeti juures on mõeldud ka liikumis- ja nägemispuudega inimeste peale.
Kõnealune tualett on esimene ehitatavast tänapäevasest välitualettide võrgust, mis suve lõpuks katab kogu linna. Tualetid ehitab välja JCDecaux Eesti OÜ, kes ühtlasi tegeleb ka nende hooldamisega.
Kokku paigaldab firma Tallinnasse kaheksateist täisautomaatset välitualetti. Uued välitualetid tulevad veel selle aasta jooksul Kadrioru parki, Piiskopi aeda (Toom-Kooli 19), Kanuti aeda (Mere pst), Männiparki (Keskuse 5), Rannamäe tee 1 ja Politseiaeda (Kunderi 15/Gonsiori 16).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.