"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Heakorrakuul koristati ligi 2000 tonni prügi (0)
02. juuni 2008

Tallinna Keskkonnaamet ja linnaosade valitsused korraldasid 20. aprillist kuni 18. maini heakorrakuu, mille käigus löödi aktiivselt ja tulemuslikult kaasa kodanikualgatuses “Teeme ära 2008” ning sellega seonduvates järelkoristustöödes.

Tallinna Prügila AS andmete kohaselt on heakorrakuu jooksul vastu võetud 1857,42 tonni nii segaolmejäätmeid kui ka ehitus- ja lammutussegaprahti ning puitu. Sellest kogusest üle 500 tonni koguti jäätmeid vabatahtlike abiga 3. mail “Teeme ära 2008” aktsiooni raames.
“Ennetusmeetmetena paigaldatakse kõikidesse Tallinna linnaosadesse tõkendid, mis takistavad ligipääsu omavolilistele prügimägedele ja paigaldatakse hoiatavad sildid,” ütles abilinnapea Deniss Boroditš. “Näiteks Põhja-Tallinna linnaosas tõkestatakse Stroomi metsa ja Paljassaarele viivad teed ning tellitud on sildid, mis pannakse Kopli liinide mereäärsete omavoliliste prügilate juurde,” lisas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.