"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Kanaliseerimistööd kulgevad kiiresti (0)
02. juuni 2008

Tallinna linnapea Edgar Savisaar tutvus Nõmmel ja Pirital vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitustööde käiguga.

Linnapea jäi nähtuga üldjoontes rahule, tööd kulgevad graafiku kohaselt. “Nägin, kuhu läheb tallinlaste maamaksu eest saadav raha – see läheb uutesse torustikesse, mis ühendavad majapidamised veevärgi ja kanalisatsiooniga,” ütles Savisaar.
Nõmmel tundis linnapea huvi, kas Palli tänavalt üles võetud munakivisillutis ikka pannakse tagasi, ja sai linnaosavanem Rainer Vakralt jaatava vastuse. “Seda soovib enamik Palli tänava elanikke,” kinnitas Vakra.
Pirital sai linnapea põhjaliku ülevaate nii kanalisatsiooni rajamisest, teekatete olukorrast kui ka tasulise parkimise võimalustest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.