"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Koolijuht pälvis raemedali (0)
02. juuni 2008

Tallinn tunnustas raemedaliga Arte Gümnaasiumi direktorit Elle-Mari Linsmanni, kes on kooli direktorina töötanud alates 1986. aastast.

Abilinnapea Kaia Jäppinen ütles, et Linsmann on silma paistnud uuendustega kaasamineva koolijuhina, kelle juhtimise ajal on kool pälvinud mitmeid kõrgeid auhindu. Tallinna kvaliteediauhinna konkurssidel on Arte Gümnaasiumi tunnustatud auhindadega “Hästi juhitud kool” 2002. aastal, “Hea huvitegevusega kool” 2003. aastal ja “Hea õpitegevusega kool” 2004. aastal.
Raemedal antakse Elle-Mari Linsmannile üle 5. juunil Lillepaviljonis haridusjuhtide aastalõpu vastuvõtul.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.