"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
MAAILMAST: Esimest korda Milanos keskkonnafestival (0)
02. juuni 2008

Milano võõrustab esimest korda keskkonnafestivali, mis toimub 5.–11. juunini. Festival on ettevalmistus 2015. aasta Maailmanäitusele (World Fair). Juuni festival keskendub globaal­se soojenemise mõjule ookeanidele. Samuti korraldatakse hariduslikke üritusi lastele ja linnade jätkusuutlikkuse arutelusid. Aasta jooksul on kavas veel mitmeid keskkonnateemalisi festivale, kõik festivalid toimuvad Maailmanäituse raames, mille peateemaks on “Planeedi toitmine, eluks vajalik energia” (“Feeding the planet, energy for life”).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.