"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
MAAILMAST: Uus mobiili­põhine parkimissüsteem Oxfordis (0)
02. juuni 2008

Oxfordis laiendati mobiiltelefoni teel parkimist. Muudatuse kohaselt saab teenust kasutada nüüd ka Oxfordi linnavalituse autoparklates, samuti raudteejaama parklas. Laienduse kasu seisneb selles, et standardiseeritakse mobiilipõhine parkimissüsteem üle linna ja kõned lähevad odavamaks. Maksmine krediitkaardi või deebetkaardiga välistab vajaduse kanda sularaha kaasas. Samuti pole vaja minna auto juurde tagasi ja panna üles parkimisaja mõõtur.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.