"Tõhustusdoosi saanud inimese tõenäosus sattuda COVID-19 tõttu haiglaravile on keskmiselt 25 korda väiksem kui vaktsineerimata inimesel."

Krista Fischer, Tartu Ülikooli matemaatilise statistika professor
MAAILMAST: Viini kinod avatud ka koertele (0)
02. juuni 2008

Kino Admiral Viinis avab oma uksed inimese parimale sõbrale koerale. “Koera päevad” on korra kuus. Koerte omanikele on sissepääs tasuta. Koerad saavad individuaalse teki, kausitäie popkorni ja värske vee. Sellise žestiga püütakse läheduses asuvast kinost kliente ära meelitada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.