Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Nädala kultuurisündmus (0)
02. juuni 2008

Teisipäeval, 3. juunil kl 20.00 saab Raekoja platsil XXVII Tallinna Vanalinna Päevade raames kuulda Seto oratooriumi “Peko esä”. Oratooriumi esitavad Kalevi kammerkoor, solistid Marko Matvere (pildil), Liisi Koikson (pildil) jt ning saateansambel. XXVII Tallinna Vanalinna Päevad toimuvad 2. kuni 8. juunini. Täpsema programmiga saab tutvuda vanalinna päevade kodulehelt www.vanalinnapaevad.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.