"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
NÄDALA OKAS-ROSIN-RÄHKEL (0)
02. juuni 2008

NÄDALA OKAS:
Vähem terveid ­lapsi.
Täiesti tervete laste arv väheneb pidevalt, sh kasvab nii üle- kui ka alakaaluliste laste arv. Kuhu lähed, Eesti Vabariigi tulevik?

NÄDALA ROSIN:
Mõistus tuli koju.
Vaid 5% inimestest on täna vastu toitlustusettevõtete siseruumides suitsetamise keelule ehk keelu toetajate arv on selle jõustumisest alates oluliselt kasvanud, selgub Tervise Arengu Instituudi tellimusel valminud uuringust.

NÄDALA PÄHKEL:
Haridus on tähtis?
Eesti Haridustöötajate Liit protestib Ansipi ettepaneku vastu külmutada õpetajate palgad. Ometi on Eesti õpetajate palgad niigi Euroopa Liidu riikide ühed väiksemad. Kas tõesti pole mujalt võimalik kokku hoida?

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.